Жерар Пике избра да прекрати кариерата си през ноември 2022 г.,

...
Жерар Пике избра да прекрати кариерата си през ноември 2022 г.,
Коментари Харесай

Пике: Изобщо не ми липсва Барса, не се чувствах важен там

Жерар Пике избра да приключи кариерата си през ноември 2022 година, откакто загуби титулярното си място от Роналд Араухо и Андреас Кристенсен в състава на Барселона под управлението на Шави. Сега някогашният защитник разкри решението си да се пенсионира след 15 години при каталунците, с които завоюва 30 трофея.

" Напуснах по редица аргументи. Винаги съм казвал, че когато не ми харесва и не се усещам значим, ще напусна. Не се усещах толкоз значим, колкото бях чувал през цялата си кариера и това направи решението ми по-лесно. Чувствах се зле ", сподели 36-годишният състезател в изявление за RAC1.

" Ни минимум не скърбя, че си потеглих.. Аз съм доста, доста добре. Имам повече време от преди. Гледам Барса от време на време, когато мога, само че въобще не ми липсва. Това беше умишлено решение, даже в случай че изглеждаше, че е направено в разгара на някакви страсти. Реших, че е най-подходящото след седмици обсъждане и не скърбя ", добави Пике.

Сега Пике взе участие в личното си футболно съревнование със седем футболисти, наречено " Kings League ", в което вземат участие и някогашни суперзвезди като Роналдиньо, Икер Касияс, Серхио Агуеро и Хавиер Ернандес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР